Project mercedes sprinter

Buscamper (reeds verkocht)

Algemene omschrijving:
Chassis: Mercedes Sprinter 311 CDI
Modeljaar: 2008
Transmissie: Automaat
Vermogen: 110 PK

Camper inbouw:
Afgelopen winter heeft de inbouw van de meubilering plaatsgevonden. Hierbij is er gebruik gemaakt van luxe inbouw materialen. Het houtwerk bestaat uit populierenhout, dit een lichtgewicht materiaal en wordt daardoor veelvuldig in campers en caravans toegepast.
In de camper zijn een tweetal dakluiken en een tweetal zijramen gemonteerd, dit zorgt samen met de achterramen voor voldoende daglicht in de camper. De ingebouwde ramen zijn voorzien van verduistering en horrengaas. 
Voor de kussens is er gebruik gemaakt  van een stevig polyether schuim wat ontworpen is voor intensief gebruik, ook de stof is van hoogwaardige kwaliteit. 
De keuken is voorzien van een groot gasstel, welke bestaat uit een drietal gaspitten van verschillende afmetingen en een automatische ontsteker. De keuken is met behulp van een boiler voorzien van warm en koud water.
Daarnaast heeft de keuken een inbouwkoelkast met een inhoud van 80 liter en is voorzien van een vriesvak. Ook heeft de keuken drie opberglades met softclose ladesrails.
In de gehele camper zitten voldoende stroompunten voor het opladen of het gebruiken van elektrische apparten. Daarnaast is er een boordaccu ingebouwd, zodat er constant 12V in de camper aanwezig is. Deze accu wordt opgeladen wanneer de camper is aangesloten aan het stroomnet of tijdens het autorijden.
Aan de buitenzijde zijn er diverse voorzieningen getroffen, zoals een Fiamma luifel, Fiamma fietsenrek, watervulpunt, stroom- en coaxaansluitingen.

Wilt u extra informatie of heeft u vragen over het product? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. 

 

Sluit Menu